Причината поради, която Григор не е на мястото на Новак и България не е на върха на света.

7 Dni Sport21.11.2022
Григор Димитров,

От Фейсбук профила на Йоана Димитрова:

„Публикувам тези мои думи след, като съм тръгвала да ги пиша и трила минимум 7-8 пъти, но сега след успеха на Новак в Торино реших да ги публикувам. Обичам тениса, гледам постоянно и сега малко ми е тъпо, след като се изигра последния турнир за сезона, но чакаме демонстративните.

Григор Димитров за мен е най-добрия в тази игра. Има всичко от техническа гледна точка, атлетичен, харизматичен и е българин, който е най-важното за мен. Искам да говоря на темата, която за хейтърите е любима. Дими бил провал, ако бил малко по-различен щял да направи това, което правил Новак за Сърбия. И вместо тях ние щели сме да бъдем на върха на света. 21 титли от шлема и още десетки и стотици успехи щели да са за Хасково, а не за Белград.

Дрън, дрън та пляс. Причината поради, която Григор Димитров не е на мястото на Новак и България не е на върха на света е, че всички сме различни. Джоко е орисан за тези успехи, но ние ще бъдем най-големите „идиоти“ без да обиждам никого лично, ако не се радваме за Григор и успехите, които постига. Колко държави могат да се похвалят с такъв играч в най-аристократичния спорт в света? 20-30? Може и малко повече, но до там. Айде по-сериозно – Григор Димитров е пич и заслужава нашата подкрепа.

Очаквам сега в Дубай двамата с Джоко да направят шоу, напред към титлата балкански юнаци.“, пише фенката.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ