ЦСКА започва подготовка за пролетта на 5-ти януари, чакат нови

7 Dni Sport21.11.2022
Локомотив Пловдив - ЦСКА, Лазар Туфегджич

Зимната подготовка на ЦСКА ще започне на 5 януари, съобщават колегите от „Тема Спорт“.

Именно тогава армейците ще се съберат за задължителни медицински прегледи на тренировъчната база в Панчарево. Преди началото на пролетния полусезон червените ще проведат двуседмичен лагер в чужбина, като вариантите са Турция и Испания. Очаква се крайното решение да бъде взето тази седмица и ЦСКА да го обяви на официалния си сайт.

Последният двубой на армейците за календарната година трябва да се проведе на 1 декември, четвъртък, 12:00 часа. Тогава те ще гостуват на победителя от двойката Крумовград – Септември Сф в 1/8-финал на Купата на България, ако преди това преодолеят третодивизионния Гигант Съединение в събота.

Така възпитаниците на Саша Илич ще получат повече от месец почивка, след като през лятото ваканцията на повечето от тях бе минимална. Това бе наложено от ранното започване на сезона, което пък бе предизвикано от стартиралото вчера световно първенство в Катар.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ