Отбори от чужбина пожелаха четирима играчи на Локо Пловдив

7 Dni Sport21.11.2022
Левски - Локомотив Пловдив, Мартин Паскалев

На сериозен интерес от чужбина се радват играчите на Локомотив (Пловдив) преди отварянето на зимния трансферен прозорец. На „Лаута“ са пристигнали запитвания за четирима футболисти. Все още не се водят конкретни преговори за изходящи трансфери, но ръководството е готово да изслуша предложения за всеки от въпросните футболисти.

Най-сериозен е интересът към Бирсент Карагерен, за когото „смърфовете“ са най-склонни да приемат оферта и да му дадат шанс да спечели повече зад граница. Той се утвърди като лидер и в състава на Александър Томаш и вкара важни голове, за да помогне на Локо да се утвърди в топ 4.

Другите, за които има запитвания, са централният защитник Райън Бидунга, опорният халф Пиер Зебли и младата надежда Тодор Павлов. Талантът от школата дебютира изненадващо при победата в градското дерби с Ботев (Пловдив).

Както вече стана въпрос в Локо вече работят и по привличането на нови попълнения. След няколко дни с отбора и проведени функционални изследвания Александър Томаш е одобрил нидерландски десен бек с период във водещ тим в родината си. В момента се водят разговори за неговото привличане на „Лаута“. Преговорите обаче не са финализирани.

Автор: „Мач Телеграф“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ