Мани от „Игри на волята“: Добре ще Ви кажа цялата истина за Гого и отношенията ни

7 Dni Sport19.11.2022
Мануела Тонева,

Мани е от малкото хора, които са стоели в една стая със смъртта дълго време. И вместо да потъне на дъното, тя се стяга и изплува право на върха. Любовта ѝ към спорта я праща първо на върха в бодибилдинга, а след това и на Арената на „Игри на волята“! Още с визитката си тя даде сериозна заявка, че не трябва да бъде подценявана и че зад това крехко на пръв поглед момиче, седи един истински борбен човек, готов на всичко за победата.

Тя живее и работи в Англия, където работи като физиотерапевт.

Въпреки ниския си ръст, Мани често слага силните мъже в малкия си джоб, като демонстрира много добри физически умения. Знае какво ще ѝ донесе всяка нейна стъпка и приема последиците от това с гордо вдигната глава, дори се върна с победа от елиминационна битка предишната седмица.

Напоследък много се говори за нейния образ в предаването, особено след саботажа в племето на Супергероите.

Единственият, който я подкрепи в племето на Супергероите, бе Лефтеров, а Гого тотално се отрече от нея и пожела да напусне общата им стая в Резиденцията.

Гого е сред фаворите на голяма част от зрителите и заради уменията, които всеки ден показва на Арената. След случката с Мани и Фейгин всички видяхме една друга негова страна. В обединеното племе състезателят се обърна срещу Мани и демонстративно показа пренебрежението си към нея.

В своя Инстаграм профил Мани сподели стори, на което разказва, че с Гого не са имали чак такива пререкания в предаването, а просто са имали различни стратегии и са били в различни коалиции. След излизането си двамата са изгладили отношенията и днес са добри приятели.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ