Христо Янев: Срещите за Купата са различни, това е шанс да направим нещо за историята

7 Dni Sport19.11.2022
Левски - ЦСКА, Христо Янев

Пирин напомпа мускули с първа победа под ръководството на новия треньор Христо Янев – 3:1 над Спартак (Варна). Ако „орлетата“ искат да си осигурят среща със същия съперник на 1/8-финалите на Sesame Купа на България, ще трябва да победят днес третодивизионния Чавдар (Етрополе).

„Надявам се да се представим силно в този турнир. Подхождаме напълно сериозно към двубоя. Срещите за купата са различни. Това е шанс да покажем нещо по-различно. Такова, което да остане в историята на клуба. Надявам се ние като отбор да запазим добрата игра от последния мач и да се поздравим с победа. Футболистите трябва да имат голямо желание да се покажат. Надявам се да продължим колкото е възможно по-напред“, заяви Янев.

В Пирин не смятат да рискуват с прибързано пускане в игра на Красимир Станоев. Аут са младежките национали Мартин Смоленски и Иван Тасев.

Чавдар е на трето място в група „А“ на Югозападната Трета лига. Настроението в състава на Йордан Юруков, който е и селекционер на аматьорския национален тим и бе съотборник с Христо Янев в ЦСКА, е приповдигнато. В изминалия кръг тимът победи с 3:0 Банско като гост.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ