Люси Киров се закани на Арда Кърджали

7 Dni Sport19.11.2022
Славия - Дунав Русе, Людмил Киров

Треньорът на Дунав Людмил Киров е категоричен, че неговият отбор има своите шансове да отстрани Арда в турнира за Купата на България, макар елитният тим да е изявен фаворит.

„Това са съвсем други мачове. Играл съм в такива, водил съм отбори и като треньор. За Купата всичко е възможно. Всеки може да победи всеки в една среща. На Арда със сигурност няма да им е лесно в Русе, гарантирам. Те, разбира се, са по-класният отбор. Гледал съм им доста мачове и мога да изкажа своите адмирации към Александър Тунчев. Отборът му играе хубав футбол и то предимно с български футболисти. За нас по-важният мач бе този със Спартак Плевен, но това казах и на моите футболисти, че срещу Арда само могат да спечелят. Това е възможност да ги забележат и самите те да преценят на какво ниво са, когато срещу тях се изправя отбор от Първа лига“, коментира Киров пред „Мач Телеграф“.

Киров няма кадрови проблеми преди утрешния двубой и определено ще заложи на най-доброто, с което разполага. „Имаме своите силни страни в атака, но действително има какво да се желае от представянето ни в отбрана. Мястото ни в класирането показва, че не сме на позиция да търсим сериозен прогрес.

Причината е, че не можем да демонстрираме постоянство. След последния мач ще решаваме за селекцията. Със сигурност обаче ще се подсилим и очаквам през пролетта да покажем още по-добро лице в мачовете. Откъм организация пак ще се повторя, че в момента в клуба се работи по-сериозно, отколкото, когато бяхме за последно в елита“, каза още Людмил Киров.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ