Екс участник в „Игри на волята“ ядоса продуцентите. Разсекрети тайна за продукцията.

7 Dni Sport18.11.2022
Неделчо Богданов,

Бившият участник в „Игри на волята“ разсекрети тайна на продукцията в предаването, което води в социалната мрежа YouTube – „Надкаст“ заедно с участник от неговия сезон.

„Аз сега ще разкаже нещо, което не съм казвал никъде досега. На кастинга преди да вляза още от продукцията ме питаха: „Ти имаш ли някакъв въпрос към нас?“. И аз им отговорих: „Да, имам въпрос.“. На племенния съвет защо не се направи да е чрез написване, както е в „Сървайвър“. За да може, когато Ралица започне да казва гласовете всички да са си дали гласовете, а не да се слуша другия какво прави и да се знае на къде духа вятъра. Защото за мен така е по стратегически, но реално и двата варианта стават. В едното шоуто отива в едната насока, в другото в другата.

За рейтинг обаче няма какво да се лъжем, ако съпоставим „Сървайвър“ и „Игри на волята“ по рейтинг заради начина по, който се гласува „Игри на волята“ бие. Те си гонят парите.

Между другото искам и още нещо да добавя. Това, че всъщност продукцията си решава кой да ходи напред и кой не. Реално какво става. Винаги силните отиват напред. Има изключения, но силните отиват напред.“

Цялото видео, в което Неделчо Богданов говори за тайни от продукцията, може да изгледате от този линк:

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ