Томаш работи сериозно, Локо подписва с класен нидерландец

7 Dni Sport18.11.2022
Хебър Пазарджик - Локомотив Пловдив, Александър Томаш

Локомотив Пловдив вече работи усилено по зимната селекция и съвсем скоро може да обяви първото си ново попълнение. Смята се, че става дума за 24-годишен нидерландски краен защитник, който е играл за сериозен отбор в своята родина. Той дори вече е преминал медицинските си прегледи преди няколко дни в Пловдив и дори е провел тренировка с „черно-белите“.

Въпросният футболист е разговарял с шефовете на клуба и в момента умува над предложението от тяхна страна, като трябва да вземе решение в следващите няколко дни.

Очаква се „смърфовете“ да се подсилят с поне три-четири нови състезатели. Старши треньорът Александър Томаш е харесал седем играчи от родното първенство, а желанието му е поне двама от тях да бъдат взети по време на паузата. На „Лаута“ почти сигурно ще пристигнат и двама нови чужденци. В същото време от Локомотив ще си тръгнат до четирима от настоящия състав, но за момента няма яснота около техните имена.

За Локомотив предстои гостуване на Марек Дупница в мач от 1/16-финалите на турнира за Купата на „България“. Срещата ще се проведе на 27 ноември, а при победа тимът на Товаш ще има визита на победителя от двойката Литекс – Черно море на 1/8-финалите на 3 декември. Чак след изиграването на тези срещи ще бъде решено всичко около селекцията в тима.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ