Берое привлича нападател от Трета лига. Ники Киров го е харесал.

7 Dni Sport17.11.2022
Хебър Пазарджик - Берое, Николай Киров

Нападателят на третодивизионния Асеновец (Асеновград) Тодор Тодоров на 99 процента няма да играе в тима през пролетта.

Причината е, че три професионални клуба са поискали голмайстора на асеновградския тим. До момента има 20 гола в Югоизточната Трета лига.

Става въпрос за Берое, Славия и Янтра. Тодоров все още не е решил окончателно къде ще отиде, но вероятността да остане в Асеновец е почти нулева.

22-годишният футболист е преминал през Арда и се отличава с бързина и добра техника. И трите изброени отбора имат нужда от подсилване в атакуващ план, като се очаква Берое и Славия да се надцакват за играча.

„Вярно е, че има оферти за Тошко. Младо момче е, нека да се развива. Той показа силна игра и качества и е нормално към него да има интерес. За нас ще е тежка загуба, но не можем, а и не трябва да го спираме. Той трябва да върви нагоре. Аз се радвам, че нашият клуб дава възможност на млади футболисти да се развиват и да продължават кариерата си в професионални клубове“, заяви пред Котаспорт треньорът на Асеновец Веселин Филипов.За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ