Мартинес говори за състоянието на Лукаку преди старта на Мондиал 2022

7 Dni Sport17.11.2022
Ромелу Лукаку,

Селекционерът на Белгия Роберто Мартинес коментира състоянието на нападателя на тима Ромелу Лукаку. Играчът попадна в списъка за Мондиал 2022, въпреки че има проблеми с контузия.

„Проблемът на Лукаку не беше със смяната на клуба, а с факта, че той получи първата сериозна контузия в кариерата си, той нямаше мускулни проблеми преди това.

Знаем, че Ромелу е много силен физически, и това беше труден момент за него – тялото му можеше да реагира по различни начини. Свършихме страхотна работа с лекарския щаб на Интер и се надяваме, че той ще има време да влезе в оптимална форма“, заяви Мартинес пред „AS“.

29-годишният белгиец е записал пет мача за Интер във всички турнири този сезон, като е отбелязал два гола и е направил една асистенция. Националният отбор на Белгия ще играе в група с Канада, Мароко и Хърватия. В първия си мач от турнира белгийците ще мерят сили с канадците на 23 ноември от 21:00 часа.

Снимка: Личен Инстаграм профил на Ромелу Лукаку


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ