Разсекретиха снимки на черната нинджа от „Игри на волята“ – Гого като тийнеджър: Ми това е

7 Dni Sport17.11.2022
Гого, "Игри на волята"

Георги или просто Гого е вероятно най-комплексният играч в „Игри на волята“ тази година и неслучайно е всеобщ любимец.

Той е атлетичен, добряк, страни от скандалите, има небрежно чувство за хумор и… се превърна в лесна мишена на снощния номинационен съвет на Безстрашните. Уви, късметът му изневери, просто защото не е част от жълтия отбор от самото начало, а е пришълец, дошъл от разпадналите се Супергерои. Факт е, че заедно с Лефтеров се изложиха с нареждането на пъзела, но само един от двамата ще усети последствията от загубата.

Дали ще успее да се спаси, предстои да разберем в епизода този петък, но преди това нека обърнем поглед назад, далеч в тийнейджърските му години, където започва и страстта му към калистениката.

В личния му Instagram може да видите как 17-годишният Гого тренира упорито, а година по-късно прави впечатляваща серия завъртания на лост.

Признанието не закъснява и през ноември 2015 г. виждаме снимка на Гого с купа в ръка: „С отбора ми взехме първото място в световното по калистеника“, пише младият шампион.


Щастливият Гого позира като тийнейджър с Купата, която е отплата за здравите му тренировки.

Макар да е родом от Сливен, Георги живее и работи като фитнес инструктор в Саудитска Арабия. „Все още не ми е поставена диагноза, но засега ме определят като хиперактивен“, пошегува се той във визитката си и няма как да не се съгласим – в игрите той определено се доказа на всеки фронт!


Гого със снимка в гръб на красив залез на плаж в Бахрейн, едно от местата, които той е обиколил.

Гого описа подготовката си като „свръхатлет“ и ако това в началото ни е звучало леко високопарно, то на този етап от играта е дори скромно – 25-годишният спортист се доказа многократно на арената, като нямаше изпитание, което да му се опре. Все пак е единственият българин след Йордан Йовчев, участвал в Ninja Warrior, а мотото му е „Ако вярвяш достатъчно силно, създаваш невъзможното!“.

Автор: „Една.бг“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ