Григор Димитров си уреди три извънредни мача преди края на година. Скача смело за трофея.

7 Dni Sport16.11.2022
Григор Димитров,

Григор Димитров ще започне участието си на демонстративния турнир World Tennis Leagie в Дубай на 20-ти декември. Това стана ясно след публикуването на програмата за груповата фаза на турнира. Първата ни ракета ще играе на смесени двойки с Пула Бадоса, а техни опоненти ще бъдат Доминик Тийм и Анет Контавейт.

Впоследствие Димитров го очакват още два мача от този тип. На 21-ви декември той ще обедини сили с Арина Сабаленка за сблъсък с Бианка Андрееску и Андреас Сепи, а два дни по-късно първата ни ракето отново ще излезе на корта рамо до рамо с Бадоса, като този път от другата страна на мрежата ще бъдат Гаел Монфис и Саня Мирза.

Надпреварата ще бъде с участие на четири отбора, които включват играчи и от двата Тура. Димитров е част от тима на Соколите, като освен него, Бадоса и Сабаленка в състава е и Новак Джокович.

Турнирът ще се проведе от 19-ти до 24-ти декември. Слоганът на турнира е „Най-великото шоу на корта“, а за доброто настроение на феновете ще се погрижат световни музикални звезди от ранга на Армин ван Бюрен, Tiesto и Ne-Yo.

Автор: „Тенискафе.бг“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ