Генчо Генчев от „Игри на волята“: Ще Ви кажа цялата истина

7 Dni Sport16.11.2022
Screenshot 2022-11-16 at 8.54.06

В последна капитанска битка на Арената на “Игри на волята: България” се изправиха Генчо и Джаферович.

Залогът пред тях беше повече от сериозен – само един от двамата да остане в голямата надпревара за 100 000 лв.

Въпреки изоставането си, Джаферович обърна резултата във финалния елемент на играта, което ѝ донесе желаната победа. Тя спечели обратно знамето на Безстрашните и плячкоса флага на Непобедимите. С награда от 50 гроша и богатството на Генчо, Джаферович стана най-богатият играч в своето племе.

“Тръгвам си от “Игри на волята” недоволен, че не издържах до финалите, но от друга страна получих много от играта. Натрупах доста опит и разбрах много неща за себе си. Смятам, че извървях пътя си по начин, от който мога да се гордея!” – сподели Генчо минути след съдбоносната битка.

Капитанът на Непобедимите разкри пред Джаферович какви са отношенията в неговото племе и я посъветва да се съюзи с Георги след сливането на племената. Преди да напусне Арената завинаги, Генчо пожела успех на своя противник и предаде грошовете си със завет да ги харчи разумно.

Завръщането на Джаферович предизвика смесени реакции в племето на Безстрашните. Гого и Филип се притесниха от нейната победа заради богатството, което е натрупала и може да използва срещу тях. Трапезата на жълтите се превърна в тепих за словесен двубой, а двата лагера се разединиха повече от всякога.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ