Златен дъжд в Левски. „Другата орбита“ е сериозна история. Наско Сираков ще остане в историята.

7 Dni Sport16.11.2022
Наско Сираков

През вчерашния ден се проведе общо събрание в Левски и от там излезе голяма новина. Наско Сираков излезе и каза най-отговорно, че е на път да изстреля Левски в друга орбита. Това ще се случи чрез финализиране на сделка, която е към финалния си етап, потвърди собственика на „сините“.

Темата е широко коментирана. Тя се дъвче, както от „сини“, така от „червени“ и всякакъв друг цвят родни фенове.

В този материал ще Ви публикуваме мнението на Георги Лозев – фен на Левски, който пише доста интересни неща в своя собствен профил. Четивото му се харесва доста на „синята“ част на България. Качваме без редакторска намеса:

„Наско Сираков имаш добра новина и я съобщи. По вътрешна информация става за реална сделка, а не за балон, като това недоразумение с Диксън ли беше, Джонсън ли беше. При подпис на Левски с въпросната компания, за която президента ни говори в Левски финансовите проблеми ще престанат. Ще има и ясен план за погасяне на старите задължения. Според мен най-големия жокер, че нещата вървят към добре е обявения зимен лагер в Дубай. Той ще бъде на стойност 500 хил. лева. Съгласете се с мен, че отбор, който няма пари и ясно бъдеще не би дал такава сума. Мъри спомена, че тя е осигурена от външна фирма.

Да си стягат гащите „зелени“, „червени“ и всякакви други. Мъри Стоилов и Левски с финансова стабилност и пари за още по-добри играчи, ще бъде страшилище. Няма да им се вярва. Не оставка, а атака ще получат. Оптимист съм и вярвам на хората, които управляват Левски в момента. Те са причината Левски да го има.“, пише запалянкото.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ