Вили Вуцов се забърка в огромен скандал. Намеси и Левски: Набарам ли те, ще те оправя. Бая си изкривен.

7 Dni Sport14.11.2022
Славия - Литекс, Вили Вуцов

Левски загуби с 1:2 домакинството на Славия, а един от героите за „белите“ беше Светослав Вуцов. 20-годишният национал спаси дузпа на Ивелин Попов, а след мача баща му Велислав излезе с коментар във „Фейсбук“.

„С този младеж се гордея истински! И питай тези на „Герена“, дето го обявиха за безперспективен, добре ли са сега!? Доста от тях днес камерите ги даваха… И не си личеше, че не им е неудобно“, написа бившият треньор на Левски.

Публикацията му предизвика сериозен интерес и дискусията се вихри вече часове наред.

„Негов гол в Славия за около 100 мача е само 1! Преди година и половина! А ако е слаб, няма да е в националния отбор и вече да са отклонени 4 оферти за над 1 милион! Така че смени хобито по-добре“, обърна се Вили Вуцов към фен, критикуващ сина му.

„Не бива да се гавриш така на велико място като стадиона и отбора на дядо му… Да можеше да го види дядо му сега“, пише запалянко, на когото треньорът на Крумовград отговаря: „Щеше да е по-горд от всякога! Радостта му не е гавра!“.

„Ако тебе те набарм със сигурност ще те оправя!!! че гледам снимката бая си изкривен! ама в октомври ли е , януари ли е незнам няма как да е друго! и прибери козите че стана късно!“

„Селтак, мани снимките от тука че има чужденци! не ги плаши! и огледала във вас прибери че се напукват като те мернат!!!“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ