Защитнитк на Ботев Пловдив бе опериран успешно в Испания

7 Dni Sport12.11.2022
Антонио Перера,

Антонио Перера претърпя успешна операция в болница в Испания. Възстановяването на полузащитника на Ботев (Пловдив) ще отнеме около три месеца.

В петък футболистът беше успешно опериран в клиника в Испания. Припомняме, че Антонио лекуваше контузия и се върна към тренировките с основната група в Пловдив през изминалите седмици.

„За съжаление, след една от тренировките футболистът отново почувства болки, след което бе изпратен за нов преглед в Испания.

След резултатите от прегледа беше решено, че операцията е необходима, тъй като консервативното лечение не доведе до очакваните резултати.

Сега Антонио е в клиника в Барселона, където ще прекара още една седмица. След това Перера ще започне рехабилитационния процес под наблюдението на медицинския щаб на Ботев Пловдив.

Очакваният период на възстановяване ще отнеме от два и половина до три месеца. Пожелаваме на Антонио бързо възстановяване и завръщане в отбора“, съобщават „канарчетата“ в официалната си страница във Фейсбук.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ