Саша Илич преди визитата на Черно море: Няма да е лесно

7 Dni Sport11.11.2022
ЦСКА - Славия, Саша Илич

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич очаква гостуването на Черно море във Варна да бъде изключително трудно за „червените“. Той не пропусна да похвали работата на Илиан Илиев, като го нарече фантастичен треньор.

„Очаква ни един много труден мач срещу дисциплиниран отбор, какъвто е Черно море. Няма да е лесно, но ЦСКА във всеки мач излиза за победа. Надявам се, че ще победим и утре“, коментира Илич.

„Искам да бъдем концентрирани и да сме на 100% във всеки един мач, за да победим. Играчите и аз знаем това. Очаква ни много труден мач и се надявам да играем на добро ниво и да победим.“

„Ще ни бъде много трудно във Варна, но условията са еднакви, както за нас, така и за тях.“

„В гостуванията не сме играли по-добре. В гостуванията не играхме на някакво ниво, но успяхме да спечелим мачовете. Срещу Локомотив София смея да твърдя, че играхме много добре, но не успяхме в крайна сметка да спечелим. Мачът срещу Черно море ще бъде много труден. Отборът е много добър и имат фантастичен треньор, който работи там от 5-6 години“, добави наставникът на ЦСКА.

„Мено Кох е в групата за мача. Той тренира нормално от два дни. Матей има контузия и ние решихме, че няма смисъл да рискуваме с неговото пускане в игра. Туфегджич е контузен и също пропуска мача срещу Черно море. Имаме проблем с Шагоян, който е болен. Имаме 25 играчи, ние нямаме титуляри.“

„ЦСКА като отбор всяка година се бори за спечелването на титлата. Гледам само мач за мач.“

„Вероятно ще играем и контрола по време на паузата преди мача за Купата на България“, каза още Саша Илич.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ