Венци: Съгласен съм с Наско, че някои мачове не се печелят по честен начин

7 Dni Sport11.11.2022
Венцеслав Стефанов

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов говори преди дербито с Левски. Той отново засегна темата за футболното съдийство.

„Не съм по статистиките и прогнозите. Дай боже всичко да е наред. Да има обективно съдийство и да играят. Нека по-добрият победи. Всички видяха по телевизията как е ограбена Славия. Не знам може би Наско си има свой поглед на нещата.“, коментира Венцеслав Стефанов пред колегите от „Дспорт“.

„Последният мач Славия и Черно море го свири този съдия шуменския – нямаше ВАР, нямаше намеса. Мачът мина без проблеми, без скандали. Ако всички се справят по този начин с футболните срещи, нещата ще бъдат окей. Дай боже Георги Кабаков по същия начин да се справи с мача.

Съгласен съм с Наско Сираков, че някои мачове не се печелят по честен начин. Аз затова пискам от някои съдии. След мача с Левски ще се прекръстя на Владимир Путин“, допълни силния човек в Славия.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ