Туфа аут и за Варна, Кох лети

7 Dni Sport11.11.2022
Локомотив Пловдив - ЦСКА, Лазар Туфегджич

Плеймейкърът на ЦСКА Лазар Туфегджич със сигурност отпада от сметките за утрешното гостуване на Черно море.

Двубоят на „Тича“ започва в 15:00 часа. Сърбинът получи разтежение в задната част на бедрото при победата с 1:0 над Локомотив в Пловдив и оттогава не е тренирал. Той вече пропусна нулевото равенство с Локо София у дома, а сега е аут и за визитата във Варна.

Почти сигурно капитанът Юрген Матей също няма да бъде на разположение на треньора Саша Илич. През седмицата нидерландецът се прибра в родината си за раждането на първата си дъщеря, като и вчера не се появи на тренировъчната база в Панчарево. Той не се е готвил пълноценно вече повече от седмица, след като изпита болки в бедрото в навечерието на домакинството на Локо Сф.

Добрата новина за Илич е, че на сто процента тренира Мено Кох. Той получи мозъчно сътресение на „Лаута“ и трябваше да почива няколко дни, но вече е напълно възстановен и ще пътува за Варна. Армейците ще проведат тази сутрин занимание в София, а следобед летят за морската ни столица.

Автор: „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ