Жеферсон: В ЦСКА оценят всичко, което правя за клуба

7 Dni Sport11.11.2022
Ботев Пловдив - ЦСКА, Жеферсон Телес

Бразилското издание Terra посвети обширен материал на футболиста на ЦСКА – Жеферсон, който в неделя изигра 150-ия си мач с червения екип във всички турнири.

“Това е успех, който ме изпълва с гордост. Тук оценяват моята упорита работа, вярност и отдаденост към ЦСКА. Аз съм един от чужденците, които са носили най-много пъти тази фланелка, която има толкова богата история.

Пристигнах през 2018 година, когато клубът беше в реконструция и имаше стремеж да се утвърди отново като едно от основните имена във футбола в страната. Вярвам, че пет години по-късно и след 150 мача с отбора успях да помогна в този път и ЦСКА става все по-силен с всеки изминал ден”, заяви Жеферсон.

“Днес в света на футбола е обичайно човек на моята възраст да е играл за осем, девет, дори и десет клуба. Това, че съм носил само три екипа, и то винаги с отдаденост, ме прави много горд. Това означава, че работата ми е оценена, успявам да изпълня задълженията си и да се отблагодаря за доверието, което ми гласуват”, допълни бразилецът.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ