Австрийци набелязаха защитник на Локо Пловдив, искат го

7 Dni Sport11.11.2022
Левски - Локомотив Пловдив, Мартин Паскалев

Австрийски клуб проявява сериозен интерес към един от основните футболисти на Локомотив (Пловдив). Става въпрос за Мартин Паскалев. Защитникът е силно желан от Санкт Пьолтен. В момента отборът се намира на второ място в австрийската втора дивизия и се бори за промоция в елита.

От клубът вече са заявили официално желанието си да привлекат Паскалев в редиците си. Те са готови с два варианта за привличането на бранителя – както да го вземат под наем, така и откупят правата му от “смърфовете”.

20-годишният Паскалев прави прекрасен сезон за “черно-белите”. Очакванията в началото бяха да е резерва на Луан. При Александър Томаш обаче младежкият национал буквално разцъфна и е неизменна част от титулярния си състав. Младокът прави впечатление с умението си да изнася топката и много сполучливо “бие високо” съперника. Освен това, демонстрира и чудесно пласиране и игра за висока топка.

За последно Паскалев вкара гол на Лудогорец, с който Локомотив поведе с 1:0, но след това допусна обрат и загуби с 2:3.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ