„Да истина е случиха се тези две неща. Левски трябва и ще има нов собственик.“

7 Dni Sport11.11.2022
Пресконференция на Левски, Наско Сираков

От Фейсбук профила на Николай Йовков – фен на Левски, който пише по темата „евентуален нов собственик на клуба“, като твърди, че информацията му е достоверна и че при „сините“ има добри индикации за бъдеща сделка.

„Братя и сестри левскари, аз съм все повече оптимист за нова сделка, която най-вече ще ни даде финансова стабилност. Сега ще Ви обясня защо така мисля и на какво се опозовава моя оптимизъм, за да се различа от просто писанията. Според мен точките са три. Първата е, че преди време имахме официално съобщение от United Group и/или Sport Republic. Тогава написаното се при една идея по негативно, от колкото позитивно, но аз го видях съвсем нормално и нищо лишо. За мен то бе публикувано заради дипломацията и в езика на политкоректното. Плюсът, който видях аз в това съобщение бе, че 100% се потвърди, че тези две големи компании оглавявани от Драган Шолак наистина имат интерес към Левски.

Второто, което си мисля е, че това плащане, което са направили от над 100 000 евро, за които писаха всички медии през последните дни и часове говори за сериозни намерения и търсене на вратичка, да поемат управлението на клуба. Тук дори мога да добавя, като подточка факта и че те направиха одит, след който не избягаха по най-бързия възможен начин, а си останаха и видимо затвърдиха желанието си за собственост.

Третото, което умувам и все повече ме бута към мисълта, че Левски ще има нов собственик са индикациите, че „сините“ са си осигурили лагер в Дубай. Лукс и прекрасни терени. Всичко това струва пари. Средства, които в Левски към този момент не са много и според мен това говори за външно финансиране. Вярвам, че то ще бъде именно от да се надяваме бъдещети собственици. Мисля така, защото именно заради тях се заговори за лагер в Дубай, преди това такава опция дори не се коментираше.

За заключение мога да кажа, че тези три сигнала, които аз разчитам из между редовете на всичко, което се публикува по темата са изключително положителни. Ако няма някаква намеса в последния момент според мен Наско Сираков, Иво Ивков, Станимир Стоилов и ръководството на United Group и/или Sport Republic ще намерят начина, да ни зарадват с добра вест по Коледа. Това е срока, за който се говори. Стискам палци и само Левски.“, пише запалянкото.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ