Ангел Колев хвърли вината върху съдията след резила за Локо (Сф)

11

Наставникът на Локомотив (София) Ангел Колев прие болезнено загубата на „железничарите“ от Монтана с 0:3. Специалистът се оплака от съдийството на Румен Христов, който изгони дебютанта Иван Калайджийски в 47-ата минута.

„Ще го разделя мача на две – до червения картон и след това. През първото полувреме имахме по-чистите положения и бяхме по-добри. Нашето момче за два фаула получи два жълти картона. Днес стъпва на зеления килим и получи два жълти картона, не го разбирам това. Техният десен бек направи 10 фаула, но не беше изгонен.

След червения картон при нас нещата се объркаха, нямахме сили за повече. Имаме 2-3 играчи, които са изостанали в подготовката, като например Коце Хазуров. То се вижда. Загубата си е загуба, аз я виждам. Не мога да повярвам, че от този отбор можем да загубим с такъв резултат. Не казвам, че с 10 души не се играе футбол. Играе се, но тежкото време и изостаналите футболисти в подготовката ни се отразиха. Гледайте положението за дузпата на повторение и кажете дали има дузпа“, каза Колев.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ