Денис Ерадири със силни думи след провала на Европейското

1
1

Денис Ерадири сподели, че е имал проблеми с разбега си по време на квалификацията в скока на дължина на европейското първенство в Берлин. 34-годишният атлет, който е аматьор в спорта, а професионалист в IT-сферата, се приземи на 7.50 м в пресявката на второто си участие на еврошампионат след Амстердам 2016.

„Да, 7.71 м, с които се влезе на финал, бяха постижими. Два-три пъти скачах над тези метри тази година. Достижимо беше. Разочарован съм, че не постигнах най-добър резултат на най-важното състезание, заяви Ерадири. – Имах проблеми с разбега, но така се получи. Пистата не ми дойде много добре, но основният проблем беше с дължината на самия разбег. Всеки път усещах, че ще направя фаул и се спирах, дърпах назад и пак същото. Вятърът не се въртя толкова много, но имах проблем с разбега.”

Ерадири се подготвя в чужбина и призна, че леката атлетика е хоби за него.

„Да, скъпо хоби излиза за мен. Готвя се предимно в Бразилия, но прекарвам и месеци в други държави – топли по време на нашата зима, каза Денис. – Постоянно работя от вкъщи. За щастие, е от вкъщи и няма нужда да седя в офис и да се изморявам с това. Мога да се възстановявам по-лесно за тренировките. До края на месеца ще направя още няколко състезания и след това почивка.”

Източник:  BGathletic.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ