Истината за Александра Фейгин – красавицата от „Игри на волята“ спечелила сърцето на Георги Янев

7 Dni Sport10.11.2022
Screenshot 2022-11-10 at 9.39.50

Коя е Александра Фейгин – красавицата от „Игри на волята“, която успя да спечели сърцето на Георги Янев в риалитито?

Това е въпроса, който ги интересува голяма част от зрителите на предаването. Именно затова в този материал накратко ще Ви представим шампионката по фигурно пързаляне.

Александра Фейгин е българска състезателка по фигурно пързаляне. Двукратна шампионка на България (2017, 2019), носителка на купата Денкова-Стависки през 2018 година и носителка на купата на София през 2019 година.

Родена е на 22 декември 2002 г. в Йерусалим, Израел. На световното първенство за младежи в София през 2018 година се класира на 15-о място в общото класиране.

Започва да тренира фигурно пързаляне през 2009 година. Тренира при Андрей Лутай и Ина Лутай.

На Балканските игри в Целие (Словения), 2018 г., печели първо място при девойките.

През лятото на 2022 г. участва в четвърти сезон на приключенското реалити „Игри на волята“. Именно от там тя става широко популярна в България. В шоуто тя спечелва сърцето на друг участник – Георги Янев. Двамата завързват сериозни отношения още във формата, които продължават и след последния епизод на „Игри на волята“. Това признават самите те в социалните мрежи и в редица от интервюта.

„Отговорът е да, заедно сме до ден днешен. Наистина Игрите много ни сближиха, бяхме в много трудни условия, където издържахме и сега ни предстоят само хубави моменти, ще трябва да се опознаем още, но за момента всичко е истинско и вълшебно“, казва Фейгин по темата за любовните и отношения с Георги Янев.

„За първи път с Жорката се запознахме на медицинските и след тях той реши да ме покани да се запознаем, ако може да играем заедно ако попаднем в едно племе и от там просто явно сме се усетили, че сме наистина един за друг и го видяхме. Видяхме, че можем да бъдем наистина заедно в трудните моменти и се надявам сега като излезем в реалния свят това нищо да не ни повлияе“, допълва тя.

Най-младата участничка в предаването разкри още, че се е влюбила не във външния вид, а в отношението му към нея.

Това, което много я е впечатлило е, че има цели в живота.


Щастливата Александра Фейгин с любовта си Георги Янев след излизането им от шоуто.


Забавна снима между Александра Фейгин и друг участник от риалити формата в свободното им време.


Кадър на Александра Фейгин от участието ѝ на зимните Олимпийски игри в Пекин през 2022-ра година.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ