Локо от Пловдив иска да привлече играч от Пирин – Чебраил Макрецкис

7 Dni Sport10.11.2022
Левски - Пирин Благоевград,

Футболист на Пирин (Благоевград) е попаднал в полезрението на Локомотив (Пловдив) за зимната селекция, пише „Тема Спорт“. Става въпрос за универсалния играч Чебраил Макрецкис.

Той се е понравил на треньорския щаб на „черно-белите“ с изявите си при „орлетата“. 22-годишният латвиец, роден в Германия, дойде на стадион „Христо Ботев“ през август и веднага се утвърди в състава на зелените.

Първоначално той действаше в средата на терена или по крилата, но напоследък, заради различни кадрови проблеми, е използван от новия старши треньор Христо Янев като десен бек. Интересното е, че Макрецки има и египетско гражднаство. До момента е изиграл 10 мача за Пирин (Благоевград).

Преди да дойде в България, универсалният футболист рита за немския Виктория Берлин. Играл е още за втория отбор на Борусия Дортмунд, а в юношеските си години е бил в Леверкузен. Носил е още екипа на СК Бонер в Германия.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ