Доминик Янков пропуска мачовете срещу Кипър и Люксембург

7 Dni Sport10.11.2022
Лудогорец - Локомотив Пловдив, Доминик Янков

Полузащитникът на шампиона Лудогорец (Разград) Доминик Янков отпада от сметките на селекционера на националния отбор на България по футбол Младен Кърстаич за контролите по-късно през месеца срещу Кипър и Люксембург, съобщават колегите от „БТА“.

Янков не е в оптимално състояние след лечение на контузия. Той претърпя успешна артроскопия в началото на октомври за отстраняване на минимален дефект на латералния менискус на коляното и се възстановяваше четири седмици, след което на 31 октомври записа едно полувреме за дублиращия отбор на разградчани, но повече не се е появявал в игра.

Той е третият футболист, на когото Кръстаич няма да може да разчита за гостуванията на Кипър на 16 ноември и на Люксембург четири дни по-късно.

Защитникът на Черно море (Варна) Виктор Попов отпадна от състава заради травма на рамото, а халфът Илиян Стефанов от Левски е с контузия в глезена.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ