ФК ЦСКА 1948 обяви ново партньорство

7 Dni Sport07.11.2022
ФК ЦСКА 1948 - Спартак Варна, Радослав Кирилов

ФК ЦСКА 1948 обяви партньорство с фитнес верига, като „червените“ информираха притежателите на абонаментни карти на клуба и феновете на отбора, че ще могат да използват известни преференции във въпросните фитнеси.

„ЦСКА официално обявява съвместно партньорство с популярната фитнес верига Pulse. Сътрудничеството между един от водещите футболни клубове в България и предпочитания фитнес от хиляди любители на активния начин на живот в страната ще предложи преференциални цени и отстъпки за феновете на ЦСКА.

Двете страни сключиха договор, който включва специална програма „Лоялност“, чрез която привържениците на „армейците“ ще се възползват от ексклузивни намаления от стандартните цени на клубно членство във фитнеси Pulse.

Програмата важи за всички запалянковци с абонаментни карти за двубоите на „червените“. Отстъпки са предвидени и за феновете, които купуват билети за домакинските мачове на ЦСКА и които пазаруват от онлайн магазина на клуба. С поредното си партньорство ЦСКА продължава стратегията си за дългосрочни сътрудничества с доказали се марки в страната, каквато е и Pulse“, написаха от ФК ЦСКА 1948.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ