Левски получи категоричен отговор за входящ трансфер на Ъруин

7 Dni Sport07.11.2022
Спартак Варна - Левски, Здравко Димитров, Уелтън

Бившият нападател на Мадъруел и Сейнт Мирън – Лий Ъруин се размина с трансфер в Левски. Това обяви шотландското издание на „Сън“ Според медията, която първа разкри за интереса на „сините“ към този футболист, Ъруин вече се е разбрал да премине в състава на Ал Ахед от Ливан.

Това е доста интересен трансфер, защото в момента голаджията е на гребена на вълната във Финландия, където в 28 мача за Хака вкара 20 гола. Дори бе избран от феновете за ограч №1 на годината.

28-годишният футболист обаче явно е избрал парите пред славата. Твърди се, че ливанците са му предложили солидна финансова оферта, каквато другите кандидати, в това число и Левски, не могат и да си помислят да хвърлят на масата.

Ливанците искат да преследват Шампионската лига на Азия и за целта стягат доста мащабна селекция, а Ъруин ще играе една от основните роли в нея. Той ще се присъедини към Ал Ахед след Нова година.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ