„Да истина е, има само една причина от днес Левски да не си търси нов-старши треньор“

7 Dni Sport07.11.2022
Спартак Варна - Левски, Станимир Стоилов

Левски е в серия от шест поредни мача без победи. Двубои, в които „сините“ записаха 1 загуба от Славия и 5 поредни равенства срещу Септември София (0:0), Локомотив Пловдив (1:1), ФК ЦСКА 1948 (0:0), Черно море (0:0), Спартак Варна (2:2). Следващият мач не Левски е срещу Славия на стадион „Георги Аспарухов“.

Преди мача срещу Спартак Варна в общността на „сините“ се говореше само за криза на резултатите, но сега вече се спомена за такава и при играта. Левскарите не са доволни от продукцията срещу борещия се за елитния си статут тим. В интерес на истината трябва да се спомене, че Левски има много кадрови проблеми, които също допринасят до липсата на голове и победи. На практика „сините“ са без първите си три опции на позицията централен нападател – Билал Бари (трайно контузен), Ивелин Попов (контузен) и Илиян Стефанов (трайно контузен).

Към момента „сините“ се намират на седма позиция в таблицата на 12 точки от първия – ЦСКА.

Споделяме без редакторска намеса любопитно мнение/анализ на запалянкото Людмил Илскариолски:

„Трябва да си признаем, че Левски не играе така, както искаме, а за резултатите да не говорим. Вече го има и фактора, че някои от играчите не си вярват и когато са пред гола трепват. Примери много – Уелтън, Роналдо и сие. Фуфу вчера ги разхвърля, вкара два гола, но и сгреши за единия, защото загуби за момент своята концентрация.

Искам да отговоря на „червените“, „зелените“, „оранджевите“ и като цяло на всички цветове фенове, които спекулират с оставката на Станимир Стоилов, който видиш ли „бил за махане“ щом в Левски нямало победа вече 6 кръга. Ще им кажа следното. Айде да си гледате вашата кочинка, защото и там не е много розово. Може би сте прави за едно, Левски би се замислил и дори сменил треньор, който е в такава серия, но тук има една причина поради, която това няма да се случи, това не е кой да е треньор, а това е Мъри Стоилов. Човекът, който обедини „синя“ България и същия този, от който вас Ви е страх и същия този, който ще направе Левски шампион. Знаем го и ние и вие, затова толкова припката и си пишете полюциите.

Викам срещу Славия пак да си напълним стадиона и да си подкрепим момчетата така, както само ние можем и победата да дойде, за да ни зарадва. След това мач за Купата, ще направим празник за хората и живот и здраве два мача с Разград. Там ще имаме поле, да се надиграваме и да покажем по-доброто си лице, за да вземем и резултати. Две победи за три дни срещу Делиормана ще са хубав Коледен подарък за „синята“ общност.

Доверие и подкрепа към всички Левски и напред към знаменити резултати и успехи.“, пише запалянкото.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ