Младен Кръстаич е бесен на Георги Миланов. Безкрупулен шпагат контузи любимеца му. Увисна.

7 Dni Sport05.11.2022
България, Младен Кръстаич

Националният отбор на България ще се лиши от един от талантливите си футболисти за приятелските мачове срещу Кипър и Люксембург в средата на ноември, съобщават колегите от „Гонг“.

Става въпрос за десния краен бранител на Черно море Виктор Попов.

Талантът бе фаулиран грубо от Георги Миланов в 74-ата минута на двубоя с Левски във Варна. Играчът на „сините“ влезе остро на десния бек на „моряците“, за да спре устрема му по десния фланг, вследствие на което Попов се приземи на рамото си. След направените прегледи е станало ясно, че футболистът на варненци е с разместване на ключицата и разкъсани връзки в раменната става.

Виктор Попов освен, че ще пропусне оставащите мачове до края на сезона за клубния си отбор, няма да може да вземе участие и за националния тим. През новата седмица Виктор ще пътува до София, за да бъде прегледан от лекаря на „лъвовете“. Много вероятно е още преди това селекционерът Младен Кръстаич да повика нов играч за контролите с Кипър и Люксембург.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ