Пламен Андреев: Да работиш със Станимир Стоилов е голям бонус за младите

7 Dni Sport05.11.2022
Левски - ЦСКА, Цунами, Пламен Андреев

Стражът на Левски Пламен Андреев говори за онлайн предаването „Левски на левскарите“, което се прави от едноименното фенско сдружение. През този сезон той има 13 шампионатни двубоя с 10 сухи мрежи.

„Бях много развълнуван, когато за първи път влязох в съблекалнята на мъжете. Но всички ме приеха много топло и това ми помогна да свикна бързо с колектива. На дебютната тренировка бях под голямо напрежение – няма какво да лъжа.

Направих и много гафове, доста изпусках топката. След това се поуспокоих. Треньорът на вратарите Георги Стоянов ми каза, че няма от какво да се притеснявам. Да работиш със старши треньора Станимир Стоилов е голям бонус за нас, младите. Той постоянно ни насърчава и изисква максимума от нас. С него съм имал доста разговори. Винаги ми е казвал да съм спокоен и да се забавлявам на терена.

С какво спечелих доверието на защитниците? Не мога да кажа напълно, че вече съм го направил, но започва да се получава. Вече обаче започнахме да се сработваме, защото понатрупах мачове. С течение на времето нещата ще се подобряват.

Не мога да коментирам какви са шансовете ни за титла – тези въпроси са към други“, заяви Андреев.Той вече има един трофей на сметката си – победа във финала за Купата над ЦСКА.

„Усещането да бъда капитан в този мач бе невероятно. Все пак имаше 40 хиляди на стадиона. След двубоя не спах два дни“, допълни той.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ