Мъри към феновете: Надявам се с общи усилия да вървим всички напред

7 Dni Sport05.11.2022
Септември - Левски, Станимир Стоилов

От Левски проведоха поредната среща с привържениците. Тя се проведе в зала 4 на Фестивален комплекс „Варна“. На нея присъстваха изпълнителният директор на клуба Ивайло Ивков, председателят на Управителния съвет Даниел Боримиров и старши треньорът Станимир Стоилов.

С феновете от Варна и региона бяха обсъдени злободневните теми относно състоянието и бъдещето на клуба, както и сдружението „Левски на левскарите“.

„Сините“ публикуваха част от встъпителните думи на Иво Ивков и Станимир Стоилов. Наставникът на отбора сподели, че е щастлив от безрезервната подкрепа на привържениците, а клубът напредва във всяко естество.

Първи микрофонът взе изпълнителният директор:

„За втори път сме във Варна неслучайно. Обективно ни го наложи и календарът. Два мача с варненски отбори. Аз пътувах този път с тях. Господин Боримиров също пристигна за днешното събитие. Нямам думи да опиша това, което ме завладя след първата среща. Сега залата отново е пълна. Събрали сме за един откровен разговор.

Ще ми се да поговорим за всички аспекти от настоящето на Левски, не само за спортно-техническата час. Иска ми се да говорим за другите начини клубът да се справи с положението, в което се намира. Пред вас ще открехнем завесата и за истината – какво е действителното положение.

Имам усещането, че в публичното пространство витае задоволство. Забравихме какво беше, а то все още е така. Въпреки неочакваните резултати в последно време, има доверие, което виждам“, каза той.

Ето какво допълни Мъри Стоилов:

„Имахме вече една среща във Варна. Знам и виждам какъв огромен интерес има от присъствието на мачовете. Знам също, че основните въпроси винаги, които вълнуват левскарите е какво се случва с отбора на терена. На моменти през годините се бяхме концентрирали дали ще се случи нещо на терена. Допуснахме други неща да излязат извън контрол и сега се надявам с общи усилия да вървим всички напред. Имахме и добри, и лоши моменти от предишната срещата във Варна досега.

Онзи ден отново видях препълнен сектор. Днес споделих, че трябваше да отворят и другия сектор, за видят какво е публика. Доволен съм и щастлив, че имаме взаимно разбирателство и подкрепата. Напредваме във всяко естество. Имаме и създадени начини за помагане на клуба, за сдружението „Левски на левскарите“, за други кампании. Има какво да си говорим, да си кажем истината.

Тя някой път трудно се преглъща или трудно човек я асимилира. Нещата са напреднали. После ще съм по-конкретен. В игрови план чак толкова големи забележки нямаме, имаме като резултат. Трябва да подобрим завършващата фаза от играта. Това са проблеми, които всички си ги знаем и ще коментираме без никакви проблеми“. 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ