Капитанът на Локомотив Пловдив – Димитър Илиев отписа Арсенал и Наполи

7 Dni Sport05.11.2022
Левски - Локомотив Пловдив, Димитър Илиев

Футболист №1 на България за 2019 и 2020 г. Димитър Илиев направи шокираща крачка в прогнозите си за осмия кръг от играта „Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ“. Капитанът на Локомотив (Пловдив) „отписа“ шансовете на лидерите във Висшата лига и Серия „А“ за мачовете им през този уикенд.

Илиев прогнозира, че заемащият първото място в Англия Арсенал ще загуби лондонското дерби с Челси в неделя, а доминиращият в Италия Наполи ще отстъпи тази вечер при гостуването си на Аталанта.

Трябва да се отбележи, че през миналата седмица лидерът на „смърфовете“ се показа като голям познавач на европейския футбол. Той прогнозира с точност крайния резултат за победата на Фрайбург с 2:0 като гост на Шалке 04. Освен това записа по една точка и за останалите си четири прогнози.

Силното представяне от миналия уикенд позволи на Димитър Илиев да излезе на седмо място в класирането на играта Звездна лига с 20 точки. Лидер е представителят на ЦСКА Георги Велинов с 27, следван от капитана на Славия Галин Иванов с 24.

Припомняме, че при познат точен резултат се присъждат 3 точки, а при познат знак – 1 точка.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ