Защитник на Локомотив София аут до края на сезона

7 Dni Sport05.11.2022
Локомотив София - Лудогорец, Матеус Дуарте

Бразилският защитник Каду, който имаше малшансът да се контузи тежко още в дебюта си за Локомотив (София), ще бъде аут до края на сезона.

Той подписа с червено-черните в края на август, но заради забавяне на документите му изигра първия си мач в началото на октомври срещу Хебър (3:2), информират колегите от „Тема Спорт“.

В последните минути на срещата обаче бразилецът падна лошо при опит да се обърне и бе изнесен с носилка. След серия от изследвания стана ясно, че Каду има скъсани връзки на коляното и се налага да бъде опериран. Сходна контузия по-рано през сезона получи и левият бек на Локомотив Мики Орачев, който вече се подложи на хирургическа интервенция и също ще се възстановява поне половин година.

Не е ясно дали от „Надежда“ няма да опитат да прекратят предсрочно договора на 25-годишния Каду. В негово отсъствие опции пред Станислав Генчев за ядрото на ариергарда са Кацаров, Алан Диас, Марио Петков, Малембана и Матеус.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ