Истината за раздялата, която повлия негативно на Григор Димитров

7 Dni Sport05.11.2022
Григор Димитров,

След лошите резултати около май месец 2019-та година Григор Димитров взе решение да се раздели със своя треньор Дани Валверду. Тогава това бе обявено от самият Гриша чрез Twitter акаунта му.

Тогава той написа следното: „След моя мач вчера дългогодишният ми треньор Дани Валверду и аз седнахме заедно. След три страхотни години поемаме по различни пътища. Имахме невероятни успехи и страхотни моменти на корта. Искам да благодаря на Дани за всичко, което направи за мен и му пожелавам всичко най-добри в бъдещите му начинания“.

Когато погледнат линията на времето феновете на Григор Димитров виждат тази раздяла като необмислен ход, който е лишил играча от още много успехи. Мнението е такова, защото от както Дими и Валверду се събраха преди две седмици играта на нашето момче отново започна да се катери нагоре и при една здрава подготовка и продължаване на работата с този треньор феновете на Григор се надяват той да се върне в топ 10 през новия сезон.

През следващите седмици се очакват новини по темата Даниел Валверду – Григор Димитров.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ