Валери Божинов си намери нов отбор, започва усилени тренировки. Послушал е Станимир Стоилов.

7 Dni Sport05.11.2022
валери божинов

Родната футболна звезда – Валери Божинов, ще тренира с Добруджа.

Бившият футболист на Манчестър Сити, Ювентус, Левски и националния тим на България, ще се включи в неделното занимание на тима от Втора лига, информира радио „Добруджа”.

Непотвърдена информация твърди, че той може и да подсили отбора при добри обстоятелства.

Той е доведен син на новия треньор на отбора Сашо Ангелов, който носеше „жълто-зеления” екип през есента на 1998 г. По това време своите първи стъпки във футбола направи Валери Божинов, който на 12-годишна възраст започна да тренира в школата на Добруджа.

Тимът от Добрич в понеделник гостува на Витоша (Бистрица) в мач от 16 кръг на Втора лига. Преди мача отборът ще отседне в национална спортна база „Бояна“ и в неделя ще тренира там. В заниманието ще се включи и Валери Божинов.

Предстоящото гостуване ще пропусне халфът Ивайло Лазаров, който е наказан за един мач заради натрупани жълти картони.

От друга страна феновете на футбола се радват, че има шанс Божинов отново да снове пред погледите им по родните терени. Запалянко на Левски на име Христо Чираков споделя следното в кратък коментар:

„Радвам се за Валери. Когато се засякога с Мъри в Левски той му каза, че още има какво да даде на футбола. Така ми сподели приятел, който е на вътре с информацията в клуба. Явно го е послушал. Дерзай и давай опит на по-младите си съотборници Божинка. Ти можеш много и много си видял“, пише запалянкото.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ