Собственикът на ЦСКА – Гриша Ганчев изпълни лично обещание към Саша Илич

7 Dni Sport04.11.2022
Христо Стоичков Коктейл книга Гриша Ганчев (23)

Сръбският старши-треньор Саша Илич пое ЦСКА преди малко повече от 5 месеца. Това се случи официално на втори юни, а малко след това той даде пространно интервю пред медиите и започна своята работа.

Преди да си стиснат ръцете екипа на Саша Илич и „червеното“ ръководство на ЦСКА в лицето най-вече на Гриша Ганчев са имали договорка, която към момента е абсолютно спазвана и това е видимо. За техническата част в ЦСКА отговаря само и единствено Илич и екипа му и никой не му се бърка по никакъв начин, пише столичен ежедневник в днешния си брой.

Тази вест радва „червени“ привърженици, които в организираната си част продължават бойката си, но има лека промяна и там. Вижда се, че все повече фенове на ЦСКА ходят по мачовете на отбора. Секторите на ЦСКА в Пловдив на два пъти, Враца и Кърджали бяха пълни и заедно се радваха с играчите в серията победи.

Очаква се домакинството на Локо София да се изграе пред 5-6 000 зрители, които да подкрепят отбора си в борбата за запазване на първото място в класирането.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ