Христо Янев: Ако винаги се случваше това, което всички очакват, футболът нямаше да е толкова интересна и непредвидима игра

7 Dni Sport04.11.2022
Пирин Благоевград, Христо Янев

Старши треньорът на Пирин Христо Янев сподели очакванията си за предстоящия двубой срещу ФК ЦСКА 1948 пред клубния сайт на „орлетата“.

„Доволен съм от начина, по който отборът тренира през седмицата. Имаме множество кадрови проблеми. Знаете за травмите на Петър Занев, Янко Георгиев и Преслав Йорданов, които бяха принудително заменени в последния ни мач. Красимир Станоев също липсва, той продължава да лекува травма. Под въпрос остава участието на Вячеслав Велев. Но това е положението и ние трябва да се съобразим с него и да намерим най-добрия вариант“, започна специалистът.

„В групата, както и в предишния мач отново ще има млади футболисти. Разбира се, че те имат своето място в отбора, но трябва да го заслужат, борейки се и трудейки се ежедневно. Бих искал да видя от моя отбор същото желание за игра и изява, като в мача срещу Локомотив. Желанието и себераздаването винаги са в основата на едно добро представяне“, добави наставникът на „орлетата“.

„Разбира се, че ФК ЦСКА 1948 е много качествен отбор, с качествени футболисти и треньор. Това показва тяхното представяне и място в класирането. Смятам, че винаги имаме своите шансове за добър резултат, няма начин да мисля по друг начин. Ако винаги се случваше това, което всички очакват, футболът нямаше да е толкова интересна и непредвидима игра“, заяви Янев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ