Нападател на ЦСКА аут до края на годината. Саша Илич задейства план: Стрелец

7 Dni Sport04.11.2022
Локомотив Пловдив - ЦСКА, Александър Томаш, Саша Илич

Сръбският офанзивен полузащитник Лазар Туфегджич няма да бъде на разположение на Саша Илич за последните два мача на тима до края на есенния дял на шампионата, твърдят колегите от „Тема Спорт“.

Плеймейкърът получи разтежение в задната част на лявото бедро срещу Локо (Пд), като бе ясно, че ще пропусне домакинството на Локомотив (София) в неделя. Надеждите в „червения“ лагер обаче бяха, че той ще се възстанови за гостуването на Черно море на 12 ноември.

Преминатите вчера допълнителни медицински прегледи показаха, че 25-годишният сърбин ще се нуждае от поне една седмица почивка, което го вади от сметките и за визитата на „Тича“.

Туфегджич бе един от едва двамата футболисти на ЦСКА, взели участие във всеки от 16-те шампионатни мача през сезона. Другият е Тибо Вион. В тях плеймейкърът записа 735 минути, 4 асистенции и два гола, които дойдоха в последните три мача на тима. Той отбеляза дебютното си попадение в първенството при победата с 4:0 над Ботев Враца, а след това донесе успеха с 1:0 над Локомотив (Пловдив).

Феновете пък от своя страна си коментират, че Саша Илич пак ще трябва да импровизира и най-вероятно в план „Стрелец за ЦСКА“, ще избере Браян Морено.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ