Съдията на Рома – Лудогорец – Дабанович: Затова всички в България мразят отбора от Разград

7 Dni Sport04.11.2022
Рома - Лудогорец,

От Фейсбук профила на Илиан Николов, фен на Левски:

„Наясно съм, че цялата футболна общественост гледа Рома – Лудогорец. „Орлите“ тръгнаха на подвиг, но съдията си ги сложи на мястото и индеректно им показа и каза защо всички в България мразят 11-кратните поредни шампиони. Причината е, че тези ситуации, които са кристално ясни и бяха дадени в Европа, щяха да бъдат подминати в България и Лудогорец отново щеше да вземе своето. Както се случва всяка седмица или през седмица у нас.

От три гостувания на Лудогорец в Европа тази година и трите имат червени картони. Случайно ли е това? Или просто в Европа наглите им номера не минават. Какво мислите? Няма значение на кой отбор сте фенове. Това е си е истината и трябва да си я кажем, ако искаме да имаме футбол у нас.

Така мисля аз, ще се радвам да чуя и вашата мисъл по въпроса.“, пише запалянкото.

Лудогорец отпадна от Лига Европа и ще играе в Лигата на Конференциите на пролет след загуба от рома с 3:1 в мач, който италианците получиха две дузпи, гол на отбора от Разград бе отменен заради нарушение и Оливие Вердон бе изгонен с „червен“ картон.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ