Борислав Михайлов си тръгва от БФС

7 Dni Sport03.11.2022
Борислав Михайлов,

В българският футбол и по-скоро в елитната ни efbet Лига почти няма отбор, който да е доволен от състоянието на родния футол. Това е видимо с просто и невъоражено око. „Черешката“ на сладоледа са двете декларации за по-малко от 24 часа на Левски. Преди седмица пък такива писаха и Ботев Пловдив, ЦСКА, Берое и Черно море. Контестанции заради съдийстовото са подали над десет от отборите в елита и това оказва огромен натиск срещу Виктор Кашай и ръководството на БФС, което го е назначило.

Именно на тази тема е четивото написано от Анан Иванов, което е озаглавил „Борислав Михайлов си тръгва от БФС“:

„Борислав Михайлов си тръгва от „БФС“. С бавни, но сигурни крачки това се случва. Не му се пуска кокала, но съвсем скоро това няма да има как да продължи. Защо? Защото всички все по-ясно виждат как се случват нещата и как се само едни и същи интереси се защитвата във футбола. Превърнахме с в монопол. Това е отблъскващо и затова състоянието на играта у нас е такова на всяко едно ниво. Това може да се промени само и единствено с реална промяна.

Няма какво да се случи. Юридическите фатки трябва да приключат и БФС ще бъде освободено от присъствието на най-големия фен на Преслава и приятелките ѝ. След това предстои избор на адекватен президент и ръководство и с бавни, но сигурни стъпки прогрес и възход – надявам се“, пише запалянкото.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ