Команда свободно. Публикуваха докога Станимир Стоилов ще бъде в Левски след 5-те грешни стъпки.

7 Dni Sport03.11.2022
Левски - Лудогорец, Станимир Стоилов

Левски направи нова грешна стъпка, коят беше пета подред за отбора воден от Станимир Стоилов и разликата с върна на, който е стъпил здраво ЦСКА вече е цели 12 пункта. Необяснима разлика дори за смия старши-треньор на Левски, който преди няколко дни кача, че не може да каже, как това се е случило при положение, че толкова обедително е победил отбора на „червените“ в сблъсака помежду им.

Друго обаче е предмет на този материал, а именно това което интересува феновете на Левски. Има ли някаква причина, да се притесняват за бъдещето на Станимир Стоилов начело на „сините“ след 5 мача през победа и идващи тежки мачове срещу Спартак Варна като гост едва след още няколко дни, след това домакинство на Славия, а малко по-късно и два мача с шампионите от Разград в рамките на само три дни.

Отговорът на въпроса е – не. Станимир Стоилов ще бъде в Левски до тогава, до когато той поиска и има сили и желание, да възроди клуба на сърцето му и отбора, който го е превърнал в най-успешния треньор на „сините“ в модерната история.

„Сините“ фенове от своя страна вчера за пореден път показаха, какво е любов и изпълниха своите сектори на стадион „Тича“ до краен предел. Това се случи в делничен ден в 17:15 часа. Очаква се срещу Спартак картинката да се повтори.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ