Илиан Илиев: Футболистите дадоха максимума

7 Dni Sport02.11.2022
Спартак Варна - Черно море, Илиан Илиев

Треньорът на Черно море – Илиан Илиев говори след равенството на тима му с Левски (0:0) в отложен двубой от четвъртия кръг на efbet Лига. Ето какво каза той:

„Единствено може да сме доволни, че не загубихме мача. Малко футбол като цяло. Зарядът беше повече. Не се игра много футбол. Имаше повече изритани топки. Ние не сме силни в това нещо и си пролича в мача.

Играеш според това, което противникът ти предложи. При нас преди мача имаше напрежение. Надявах се да се отърсим след победата срещу Локомотив.

Няма някой, който да не се стара. Трябваше да играем под преса. Взимахме прибързани решения в атака. Не оправдахме очакванията от футболно естество. В същото време футболистите дадоха максимума.

Добре е да не губиш. Така се е получил резултата и трябва да го приемем. Имаме слабости и липса в атака. Трябва време за адаптация на някои от новите футболисти. Позитивното е, че влизат млади футболисти. За мен съдията се справи с мача“, каза Илиев.

Автор: Донислав Донев / „Топспорт“За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ