„Да информацията Ви отговаря на истината. Саша Илич му дава договора и писалката.“

7 Dni Sport02.11.2022
ЦСКА, Саша Илич

Амос Юга е близо до нов договор с ЦСКА, съобщават колегите от „БТА“ от близки до играча.

29-годишният дефанзивен футболист с френски паспорт има действащ контракт до края на сезона и е готов да продължи кариерата си при „червените“, а от ръководството на клуба също искат той да остане и се очаква в скоро време двете страни да финализират преговорите.

Юга е ключова фигура в състава на Саша Илич, като през този сезон вече записа 19 мача с 1 гол и 1 асистенция. Французинът се чувства добре на „Българска армия“ и не смята да напуска, въпреки че има няколко оферти от клубове от втора лига във Франция.

ЦСКА продължава да работи усилено и по зимната селекция. „Червените“ водят в класирането след 16-ия кръг в efbet Лига с 5 точки аванс пред шампиона Лудогорец, който обаче е с два мача по-малко.

Столичани искат да подсилят състава си на три поста с класни чужденци, за да останат основен конкурент на разградчани в борбата за титлата и през пролетта. Набелязани са нападател, бразилски халф и скандинавски централен защитник, които се очаква да подсилят състава през януари.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ