Шефовете на Левски с нова кървава декларация: Мислите, че се шегуваме ли? Ние ще го направим.

7 Dni Sport02.11.2022
Левски, Пресконференция, Наско Сираков

Ръководството на Левски излезе с нова позиция след вчерашния отговор на БФС във връзка с желанието на „сините“ футболната ни централа да обяви дата за извънреден изборен конгрес до 20-и декември. Този път от клуба заплашиха, че ще вземат нещата в свои ръце по всички правила на закона и Устава на БФС, ако футболният съюз не пожелае да организира извънреден изборен конгрес.

„Уважаеми ръководители на БФС,

През последните месеци ръководството на „ПФК Левски“ ежедневно се справя с наистина големите проблеми, наследени в клуба. Това става благодарение на безпрецедентната подкрепа на многобройните ни привърженици и доверието им към нас.

Точно обратното – през последните, повече от 15 години, Вие не само не решихте, а задълбочихте проблемите пред българския футбол, като превърнахте България в една от най-изостаналите страни във футболна Европа.

Затова още веднъж Ви призоваваме най-късно до 20 декември 2022 г. да обявите дата за извънреден изборен конгрес, който да се проведе прозрачно и честно и да постави основите на нов тип управление в българския футбол.

В противен случай ще го направим ние, по всички правила на закона и Устава на БФС, които, бъдете сигурни, добре познаваме“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ