Връзката, която възроди Григор Димитров. Дано са заедно още дълго време.

7 Dni Sport02.11.2022
Григор Димитров, Мария Димитрова

Григор Димитров показва все по-добри игри. Серията от три поредни победи във Виена, Австрия бе затвърдена с красива игра и още един успех на старта в Париж срещу коравия нидерландец Ботик Ван Де Зандсхулп. Сега наред е Фабио Фонини, като мача им няма да стартира по-рано от 15:00 часа българско време днес.

В този материал ще публикуваме анализ на Лили Димова, която обяснява причината за този възход:

„Григор е във възход, откакто официално се събраха с Даниел Валверду е изиграл 6 мача и е записал 4 победи, като едната бе срещу световния №8 – Андрей Рубльов. Промяната пък в играта му е огромна, самочувствието все повече и повече се звръща и ударите влизат с лекота. Психическата устойчивост пак започва да се завръща. Всичко това ме кара да възкликна: Дано са заедно още дълго време. Разбира се, че говоря за връзката играч – треньор между Дими и Дани.

Пожелавам успех на момчето ни срещу Фабио Фонини, да си го плясне и да продължаваме към върха, защото именно това трябва да е целта на нашето момче. Успех, Григор.“, пише фенката.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ