Казаха кога Локо ще може да използва новата триубна „Бесика“

7 Dni Sport02.11.2022
Локомотив Пловдив - ЦСКА, Фенове

Кметът на район „Южен“ на град Пловдив – Костадин Язов – внесе яснота за това кога Локо (Пд) ще може да използва трибуна „Бесика“.

„Аз не знам кой я пусна тази новина, че ще открием трибуната преди мача с ЦСКА. В момента върви подготовка за въвеждане в експлоатация. Така се прави по правилата. След като има акт 15, ще дойде приемателна комисия от ДНСК. Планове се правят, когато държим документите в ръката. Ако сега пуснем „Бесика“, няма откъде да си купиш една вода… Чакаме удовлетворение за въвеждане в експлоатация. До седмица-две ще внесем документите в ДНСК.

След това ще дойде комисия, а после крайното решение ще го дадат от ДНСК и Министерството на регионалното развитие. Бетоновите работи на трибуната за гости ще са готови до края на 2022 г. След това ще останат само довършителните неща – обработка по фасада, помещения, съблекални.

Всичко трябва да е на 100%. До края на годината ще вкараме в експлоатация трибуна „Бесика“, а след мача с Лудогорец ще започне разрушаване на източната трибуна „Спортклуб“. Така феновете ще бъдат настанявани в централния сектор и в „Бесика“, разкри той пред колегите от „Диема спорт“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ