Димитър Илиев: Не е първият мач, в който по-добрият отбор губи

7 Dni Sport01.11.2022
Левски - Локомотив Пловдив, Димитър Илиев

Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев говори след поражението на неговия тим от ЦСКА с 0:1 на „Лаута“ в efbet Лига.

„Не е първият, не е и последният мач, в който по-добрият отбор губи. Трябва да сме горди от цялостното си представяне. Надиграхме ЦСКА във всяка една фаза на играта. Получихме гол от рикошет. Публиката направи страхотна атмосфера, въпреки делничния ден“, коментира Илиев.

„Последните три години си ги бием категорично ЦСКА. По ирония на съдбата най-добрия ни мач срещу тях го губим. Мисля, че направихме една добра реклама на българския футбол. Получи се мач, в който само единият отбор се опитваше да атакува, но другият победи“, добави капитанът на Локомотив Пловдив.

Димитър Илиев коментира очакванията си за предстоящи двубой срещу Лудогорец: „Аз не си спомням мач на Локомотив Пловдив, който да е излизал на „Лаута“ и да не се бори за трите точки. Естествено, че играем срещу най-добрия отбор в България, който има голямо качество. Със сигурност Лудогорец е по-добър от ЦСКА и ще ни е по-трудно“.

Автор: „Дспорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ