„Да истина е Мъри, Ивков и Сираков ще го направят. Подготвят се документите. Изчакайте няколко часа.“

7 Dni Sport01.11.2022
Станимир Стоилов,

Ръководството на Левски подготвя нова декларация срещу Съдийската комисия, пишат колегите от „Тема Спорт“. Очаква се „сините“ да публикуват писмото днес. По всяка вероятност то няма да бъде насочено към шефа на реферите Виктор Кашай, а към БФС. Преди двубоя с ФК ЦСКА 1948 треньорът на столичани Станимир Стоилов заяви, че унгарецът не носи вина за представянето на съдиите.

„Той не е проблемът на българския футбол. Някои хора злоупотребяват с позиции и власт. Най-големият проблем е, че се опитва да се влияе на съдиите. Нагла грешка е, когато ВАР се прави, че не вижда. Трябва да спрат с нагаждачеството“, заяви в края на миналата седмица Мъри.

Припомняме, че мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков в началото на годината изригна срещу съдийството. През февруари той заяви след мача срещу Лудогорец в първенството:

„Вече се натрупа една абсолютна смрад, една клоака, която един път завинаги трябва да бъде изчистена. Искам да предупредя всички – ние няма да дойдем 50 човека. Ние ще дойдем 20 хиляди и ще изметем всичко“, каза шефът на сините.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ